Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért válassz minket?

Hatástalan módszerek tömkelegét próbáljuk ki nap, mint nap, elköltünk rengeteg pénzt, és nem tudjuk abbahagyni, mert lehetetlen szakszerű segítség nélkül könnyedén leszokni. A tapaszok, rágók és rezegtető módszerek, az akkupunktúra és a pszichére, tudatra ható módszerek önmagukban mind hatásosak, de nem eléggé ahhoz, hogy sikert érj el.

Külön-külön is eredményt érhetsz el a különböző módszerekkel, de a leghatásosabb, ha a testet és a pszichét együttesen erősíted.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem volt soha ennyi információ a táplálkozásról, egészségről, mozgásról, dohányzásról, függőségbetegségekről, mint a 21. században. 

gun.jpeg

Mindenki jót akar, de olyan módszert érdemes választani, ami esetleg a hozzátartozókat is bevonja és erősebb lelki támogatást nyújt.

Mivel egyedi módszerről van szó, melyet senki nem alkalmaz, ezért erre a terápiára a hipervitaminizációs betegségtörlés szókombináció a legmegfelelőbb. Nincs a visszaesés a pácienseknél és nem kell tartani az esetleges mellékhatásoktól sem.

A függőségbetegségek többet jelentenek, mint egyszerű testi hiányállapotok kielégítése drogok által, a psziché és a test együttes támogatása sokkal fontosabb, mint egyszerűen lemondani valamiről.

A cél az , hogy kitörölje az illető az állítólagos örömforrást és ne jelenjen meg többet a tudatában. Ezzel elérhető, hogy évek múlva se essen vissza.

Statisztikák azt mutatják, hogy minél többször próbál valaki leszokni, annál nagyobb az esélye, hogy sikerrel jár, ezért érdemes minél több módon megpróbálni a betegség végleges felszámolását.kick.jpeg

Lehet, hogy most úgy gondolod, hogy, nem fogsz tudni úgysem leszokni, de amennyiben sikerül mérlegelned az előnyeit és a hátrányait a dohányzásnak, már biztos, hogy nem fogod nehéznek megítélni a leszokást.

Ebben segít tanácsadásunk, mellyel örökre kitöröljük a vágyat, hogy újból rászokj a dohányzásra. Adj magadnak egy esélyt.

Dr. Répásy György András (M.D.)

0036306886089

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 3276
30 nap: 119
24 óra: 4